Budgethotell

HOTELL 1-2 STJÄRNOR Det kan vara svårt att hitta ett bra OCH billigt hotell i Amsterdam. Vi har därför samlat några av de mest populära budgethotellen - med överkomliga priser.

Rembrandt Square Hotel

Rum: 22
Kedja: -
Adress: Rembrandtplein 24, Amsterdams centrum, 1017 CV Amsterdam

Rembrandt Square Hotel ligger på livliga Rembrandtplein, drygt 10 minuters promenad från både torget Dam och Rijksmuseum. Hotellet erbjuder 24-timmarsreception, resedisk och en färgglad lounge med skinnsoffor. Wi-Fi är gratis.

 

Hotel Hegra Amsterdam Centre

Rum: 11
Kedja: -
Adress: 74056 Agia Galini

Hotel Hegra är ett litet, familjedrivet hotell med 11 rum invid en av de vackraste kanalerna i Amsterdams centrum. Härifrån är det promenadavstånd till museer, barer och restauranger.

Detta hotell passar utmärkt för dem som uppskattar nostalgisk charm och personlig service till rimliga priser. Vi koncentrerar oss på en personlig touch! Gästerna har möjlighet att hyra cykel eller ta en båttur längs kanalerna med hotellets privata båt. Vänligen uppmärksamma att Hotel Hegra är ett rökfritt hotell.

Hotel Weber

Rum: 7
Kedja: -
Adress: Marnixstraat 397, Amsterdam-Centrum, 1017 PJ Amsterdam

Hotel Weber är ett nyrenoverat boutiquehotell med 8 individuellt inredda studiolägenheter. Dessa eleganta lägenheter är alla utrustade med eget pentry och kylskåp, där du kan tillaga din frukost.

Hotellet är beläget bara 2 minuters promenad från Leidseplein i hjärtat av Amsterdam. Här finner du en mångfald av caféer, restauranger, affärer, biografer, nattklubbar och en stor park. De populära nattklubbarna Paradiso och Melkweg, det stora Holland Casino och fitnesscentret Splash ligger också i närheten.

Vänligen uppmärksamma att hotellet inte har någon hiss, och trapporna kan vara branta.

Alp Hotel

Rum: 15
Kedja: -
Adress: De Clercqstraat 52, Oud-West, 1052 NH Amsterdam

Detta lilla hotell erbjuder eleganta, praktiska hotellrum mitt i stadens centrum och nöjesområden.

Ät din frukost i det mysiga sällskapsrummet och använd det gratis trådlösa internetet för att hålla kontakten med hemmafronten. Om vädret tillåter kan du sitta ute i trädgården och smutta på en drink.

Kliv utanför entrén för att ta en typisk spårvagn i Amsterdam precis framför hotellet, varifrån du kan nå alla turistattraktioner. Centralstationen kan nås på 10 minuter med spårvagn genom Amsterdams karaktäristiska stadscentrum.

Naturligtvis kan du också helt enkelt promenera till berömda sevärdheter som Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Anne Franks hus. Gå mot den vackra Vondelpark för en joggingtur eller tillbringa dagen med att koppla av i gräset. Se upp för branta trappor!